Πεθανε Η Φωφη : ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3-4-2017 / Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά.

Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Την τετάρτη θα δοθεί ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη φώφη γεννηματά που πέθανε σε ηλικία, μόλις 56 ετών. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά.

Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î
ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î"ΕΥΤΕΡÎ' 3-4-2017 from www.tastv.gr
Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Την τετάρτη θα δοθεί ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη φώφη γεννηματά που πέθανε σε ηλικία, μόλις 56 ετών. Η σορός της προέδρου του κιναλ θα . Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά .

Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών.

Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Την τετάρτη θα δοθεί ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη φώφη γεννηματά που πέθανε σε ηλικία, μόλις 56 ετών. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Η πολιτικός είχε εισαχθεί με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο . Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Η σορός της προέδρου του κιναλ θα . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών.

Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Η σορός της προέδρου του κιναλ θα . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά .

Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î
ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î"ΕΥΤΕΡÎ' 3-4-2017 from www.tastv.gr
Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Η πολιτικός είχε εισαχθεί με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο . Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Την τετάρτη θα δοθεί ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη φώφη γεννηματά που πέθανε σε ηλικία, μόλις 56 ετών. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός.

Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της .

Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Την τετάρτη θα δοθεί ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη φώφη γεννηματά που πέθανε σε ηλικία, μόλις 56 ετών. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά. Η πολιτικός είχε εισαχθεί με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο . Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Η σορός της προέδρου του κιναλ θα . Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά .

Η σορός της προέδρου του κιναλ θα . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Την τετάρτη θα δοθεί ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη φώφη γεννηματά που πέθανε σε ηλικία, μόλις 56 ετών. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά .

Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î
ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î"ΕΥΤΕΡÎ' 3-4-2017 from www.tastv.gr
Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Η σορός της προέδρου του κιναλ θα . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά.

Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά.

Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Την τετάρτη θα δοθεί ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη φώφη γεννηματά που πέθανε σε ηλικία, μόλις 56 ετών. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Η σορός της προέδρου του κιναλ θα . Η πολιτικός είχε εισαχθεί με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο . Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών.

Πεθανε Η Φωφη : ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î"ΕΥΤΕΡÎ' 3-4-2017 / Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά.. Την τετάρτη θα δοθεί ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη φώφη γεννηματά που πέθανε σε ηλικία, μόλις 56 ετών. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Η σορός της προέδρου του κιναλ θα .